Beharangozó!

  • 2019-03-27

Tavaly hazai pályán, pont elnökünk Dr. Hevesi György 80. születésnapján, a szép számban kilátogató régi játékosaink előtt szenvedtünk (0:1-es) vereséget a Budafoktól. Sajnos az a fájó vereség csak a kezdet volt, ebben a bajnoki szezonban már ért bennünket több kellemetlen élmény is. Mint ahogyan az elmúlt heti Gázgyár elleni zakót sem igazán terveztük be.

A Budafok (10.) is visszaesett az elmúlt évekhez képest, bár igaz, az ő gyengélkedésük nem olyan látványos mint a miénk. Idén tavasszal, az elmúlt hétig még nem volt győzelmük (Kelen 1:7, Ikarus 1:1, Unione 1:2, Újpest 0:7). Szombaton viszont a Goldball pályán, a Svábhegy vendégeként nyertek bravúrosan 4:2-re.

A mérkőzés végeredménye nem éppen a két csapat remek formájának köszönhetően megjósolhatatlan. Ennek ellenére reméljük a mérkőzés után nekünk javul majd a helyezésünk a tabellán.

A mérkőzésre szombaton 15-órai kezdéssel kerül sor a Budafok (1222 Budapest, Promontor utca 89., műfüves pálya) sporttelepen. A mérkőzés játékvezetője Apkó Tamás, segítői Urgyán Antal és Boros Róbert lesznek. A hazaiak piros-fekete felsőben és fekete alsóban, a mieink pedig fehér-kék-fehérben lépnek majd pályára.