5. forduló: TREND CSEPEL SÉF SE – 43. SZ. ÉPÍTŐK SK 6:1 (3:0)

  • 2017-09-26

Az elmúlt héten Százhalombatta elleni mérkőzés, az ellenfél ki nem állása miatt elmaradt. A Verseny bizottság döntése értelmében a 3 pont (3:0-ás gólkülönbséggel) a miénk. Más kérdés, hogy már nem ez az első eset a Százhalombattánál, így előbb utóbb kizárás várhat majd rájuk.

Most hétfőn viszont Csepelre látogatott a csapat az éllovas Trend Csepel együtteséhez. Illetve részben látogatott, mivel csak a keret zömében 50 körüli, vagy feletti része vállalta, összesen 11 fő a kora délutáni programot. Úgy látszik a közös emlékek, az együtt elért sikerek hamar a feledés homályába vesznek.

Így aztán csodára nem is lehetett számítani az egyik bajnokaspiráns ellen. A mérkőzésre kár is sok szót fecsérelni, elég annyi róla, hogy jobb volt az ellenfél és a becsület gólunkat a 73. percben Horváth Zoli szerezte büntetőből. Érdekesség, hogy az ellenfélnél is felbukkant egy volt 43-as játékos, Leveszy Tibi személyében.

Fiataljainknak (Probáld Attila, Kollár Norbert, Szalamie Norbert, Slehovszki Krisztián, Kovács Norbert, Takács Ákos) nehogy meglepetés érje őket, már most szólunk előre, jövő hétfőn (mint minden hétfőn) is lesz öregfiúk meccs! Méghozzá egy “kiesési rangadó”, 6 pontos mérkőzés. Október 2.-án idegenbe, a Goldball pályára látogatunk a Gamma LSE vendégeként.