A bravúr nem jött össze, de…

  • 2018-02-04

Idén is indult a téli teremtornán az Öregfiúk csapatunk. A tavalyi évhez hasonlóan most sem termett sok babér számunkra, de ez másodlagos is volt ezen a napon.

IMG_1923A csapat a Galambos, Horváth Z., Mellár, Finta, Slehovszki, Szalamie, Kollár, Miskei, Nagy és Kormos összetételben vette fel a versenyt az előzetesen esélyesebbnek mondható Pénzügyőr, Trend-Csepel és Dunaharaszti csapataival.

IMG_1913Az első mérkőzésen a Pénzügyőr ellen, nem nagyon ment, az ellenfél szinte minden próbálkozása a kapunkban kötött ki. A játékban nem volt ilyen különbség a két együttes között. Mindenesetre a tények makacs dolgok, az eredmény 1:5 nem ide.

IMG_1919A következő fordulóban a Trend-Csepel ellen már jobb volt a játék, de aztán, egy szoros meccsen mégis a – későbbi csoport győztes – sárga-feketék diadalmaskodtak (2:3).

IMG_1928A zárómeccs már nem bírt számunkra téttel. Itt sem sikerült a pontszerzés, pedig vezettünk is. Végül a Dunaharaszti elleni 2:4-el fejeződött be számunkra a torna.

IMG_1952A csoportot pont nélkül, az utolsó helyen zártuk. Góljainkat Slehovszki (2), Szalamie, Galambos és Nagy szerezték.

IMG_1970Azonban ez sem vette el a fiúk kedvét. Együtt voltunk és ez a legfontosabb. Zárásként, egy rögtönzött Dukesz Bence születésnappal végződött ezt a hétvégi összetartást.