Vereséggel rajtolt az Öregfiúk!

  • 2018-03-20

Valahogy igencsak nehezen ébredeznek az Öregfiúk. Az elmúlt héten még ki sem tudtak állni, most legalább összejöttek 10-en! Ehhez képest igencsak megnehezítették a teljes létszámban pályára lépő Diósd dolgát. A nagy visszatérők közül Sipi (Sípos Laci), Figo (Finta Gábor) is hosszú idő után szerepelt újra kék-fehérben.

Sajnos a mérkőzésen a vendégek akarata érvényesült, bár a labdabirtoklásban nem kerültünk hátrányba, sőt néha igen tetszetős dolgokat is csináltak a fiúk. Ráadásul 0:1-nél Nagy András a felső lécet is megzörgette. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy néhány esetben Kormos bravúrja is kellett, hogy meccsbe maradjunk.

Összességében a rossz előjelek után biztató játékot mutatott a csapat. Ráadásul a jövő héten a támadó szekció is erősödik, Blsz1-es gólkirályunk, Vécsi Gabi is csatlakozik a csapathoz. Reméljük mások is úgy fogják gondolni, hogy focizni jó és tiszteletüket teszik végre.

Mindenesetre, az elmúlt héten leköszönő Galambos Pisti után, a Dukesz Bence veszi át a csapat irányítását, sok sikert kívánunk neki és reméljük, hogy a biztató játék a jövő héten már eredményességgel is párosul majd. A következő találkozóra jövő hét hétfőn 19:30-as kezdéssel kerül sor a Budakeszi (14.) ellen a Pokorny József Sport és Szabadidő központban (ismertebb nevén a Hidegkút pályán).