Jó meccsen nyert a Budapest Válogatott Fejér megye ellen!

  • 2018-04-05

Április 4-én kedden a Budafoki MTE műfüves pályáján a Budapest válogatott Fejér megye válogatottjával mérte össze erejét. A két csapat az elmúlt években többször találkozott már egymással a megyei tornák során és mindig izgalmas, emlékezetes meccseket játszottak. Ez a szerdai edzőmérkőzés sem lógott ki a sorból.

Hoffman Norman (Benedek Péter) – Kavalecz Márk (Környei Mátyás), Kóródi Viktor, Alex Van Den Aker, Bakó Krisztián, Koós Bálint, Csabai Tamás, Demeter Viktor, Somogyvári Norbert , Cséka Krisztofer (Markovics Ádám) – Kramár Dávid

Már a mérkőzés elején mindkét csapat támadólag lépett fel, és bár Fejér megye valamivel többet kezdeményezett, a 15. percben Budapest szerzett vezetést. Remek támadást vezetett csapatunk, amely végén Bakó Krisztián beadását követően az újonc budafoki támadó Kramár Dávid 8 méterről kapásból szép gólt lőtt. 10 perc múlva már két találat volt a különbség a két csapat között, mert a remek formában lévő Csabai Tamás parádés passzal ugratta ki Kramár Dávidot, aki 12 méterről magabiztosan gurította el a labdát Fejér megye kapusa mellett. A gólok között ellenfelünk egyébként a támadások felépítésében jól muzsikált, csak a befejezésekkel volt gondja. A 35. percben aztán már nagyon közel álltak a gólhoz, de Hoffmann Norman ziccerben nagyot védett. A szünetig maradt a 2-0. A második félidő elején Somogyvári Norbert szerezte meg majdnem a Budapest Válogatott 3. gólját, de a kapus kicselezése után az oldalhálóba lőtt. Az 56. percben azonban csak megszületett a harmadik találat, egy védelmi megingást DemeterViktor használt ki 12 méterről. A mérkőzés képe alapján túlzó előnyre 1 perc múlva érkezett a válasz, közelről szépített ellenfelünk. 3-1 Ezután többször is eldönthette volna Budapest a meccset, de ehelyett a 74. percben pedig még izgalmasabb lett a találkozó, mert a vendégek egy Benedek Péter védés utáni kipattanót is a hálóba juttattak. 3-2 A hajrában mindkét oldalon adódott egy-egy helyzet, de az eredmény nem változott. A Budapest Válogatott jó játékkal értékes tapasztalatokat gyűjtött, és szép győzelmet aratott.

forrás: Pestifoci.hu