Ö.f. 2. forduló: 43. SZ. ÉPÍTŐK SK – SZIGETSZENTMIKLÓSI TK 0:3 (0:2)

  • 2017-09-06

Az elmúlt heti nagy zakó rendesen szétzilálta a futballba amúgy is nehezen visszarázódó öregfiúk csapatunkat. Láthatóan a sikernek rengeteg gazdája van, a kudarcnak azonban mindig csak egy: az edző. Mondvacsinált indokok, sértődések, önfelmentések után azért, köszönhetően a nagy előkészítő munkának csak összejött 11 játékos a Szigetszentmiklós elleni hazai bajnokira. Várhatóan a zöld-fehér alakulat is a bajnokság élvonalába fog tartozni, az első fordulóban is kiütéssel nyertek. Így aztán előzetesen a megtizedelt csapatunknak a kiállás mellett, a tisztes eredmény elérése is sikernek lett volna tekinthető.

Ez végül is összejött. Bár a mérkőzésen végig a vendégek játszottak fölényben és a gólok mellett kapufákat is lőttek. Igaz a szórványos támadásaikból a mieink is betalálhattak volna, de összességében nem forgott veszélyben a vendégek győzelme.

Egy ilyen terhelés után a (csere nélkül) pályára lépő játékosaink biztosan jól aludtak. Csak remélni tudjuk, hogy a csapatot cserbenhagyóknak (a lelkiismeret furdalásuk miatt) nem volt ilyen jó éjszakája. Nekik is üzenve, a bajnokság nem áll meg; jövő héten hétfőn 18:15-ös kezdéssel Hidegkútra látogat a csapat.