A végére még lendületbe kerülünk!

  • 2018-05-09

Az alsóházi rájátszás 1. (összességében a 18.) fordulójában Diósdon lépett pályára öregfiúk csapatunk. A Dukesz Bence vezette legénység keretéből most hiányzott a sérült Vécsi és Finta, valamint Bereczki, Argilopulosz és Nagy egyéb program miatt. Viszont a csapattal tartott az utóbbi időben ritkán felbukkanó Probáld.

A csapatunk a Dudás – Miskei (Slehovszki), Sípos, Gombos, Waszner – Horváth (Dukesz), Probáld, Rádli, Emecz – Galambos, Szalamie összeállításban lépett pályára.

A jóval fiatalabb játékosokból álló hazaiak irányították a játékot, de a mieink jól tartották magukat, igaz néha Dudás védései is kellettek a mérkőzésben maradáshoz.

A mérkőzés hőse, az 5. percben(!) csereként pályára lépő Slehovszki Krisztián volt, aki mesterhármast ért el ezen a mérkőzésen, ráadásul mindhárom találatát a 16-oson kívülről szerezte (kettőt szabadrúgásból).

Úgy látszik jó útra tért az öregfiúk csapatunk, immár két egymás utáni mérkőzésen is győztesen hagyta el a pályát, más kérdés, hogy lehet ez az eredményes játék, már igencsak későn érkezett meg.

A következő mérkőzésre idegenben (de mégis otthon) a Vasas pályán kerül majd sor, a Csillaghegy csapata ellen.