Beharangozó!

  • 2019-07-28

Elindul a (hivatalos) szezon! Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a Magyar Kupa (Budapesti) selejtezőivel. És megint a Vízművekkel. Tavaly a 2. fordulóban találkoztunk velük. Akkor a Fáy utcai mérkőzésen megálljt is parancsoltak nekünk (1:2). Igaz utána a bajnokságban oda-vissza nyertünk ellenük (3:0, 2:1). Ennek ellenére sokkal jobban sikerült nekik a szezon. Az MK-ban főtáblára, a bajnokságban az 5. helyre értek oda.

Nyilvánvalóan még mindkét csapat a felkészülés időszakban van, bár a Vízművek korábban, már július 3.-án, a mienk pedig csak július 16.-án kezdték meg a felkészülést. Ennek ellenére a műfüves pálya mellettünk szólhat. Izgalmas, feszült, kétesélyes meccsre van kilátás.

A Magyar Kupára selejtezőire más szabályok vonatkoznak, mint a BLSZ mérkőzésekre! Így például a csapatoknak csak 3 cserelehetőség áll rendelkezésére, vagy döntetlen esetén – osztálytól függetlenül – egyből büntető rúgásra kerül majd sor.

A mérkőzésre július 31.-én szerdán 19:30-órás kezdéssel kerül sor a Vasas pályán (Mészöly Kálmán műfüves pálya). A mérkőzés játékvezetője Zám László, segítői Török Zsolt és Dienes András lesznek. A vendégek pirosban, a mieink pedig fehérben lépnek majd pályára.