Beharangozó!

  • 2019-02-19

Szombaton folytatódik a bajnokság! A rajton az ellenfelünk, az újpesti ikon, Véber György által trenírozott Vízművek SK lesz. A vizesek ellen igen pozitív a mérlegünk az elmúlt években. Zömében a mieink sikereivel értek véget a két csapat mérkőzései. Tavaly ősszel kétszer is összecsaptunk. A Magyar Kupa selejtezőiben hazai pályán ugyan kikaptunk (1:2) és kiestünk, de egy hétre rá már mi örülhettünk, Vécsi, Demeter és Mészáros góljaival 3:0-ra nyertünk a Váci úti bajnoki rajton. Ezt követően viszont a Vízműveknek sikerült jobban az ősz, mert végül az előkelő 5. helyen végeztek, szemben a mieinkkel, akik csak a 12. helyen teleltek.

A tavaszi Budapesti Kupa (3. forduló) rajt egyik csapatnak sem sikerült. A Vízművek az őszi 2. Kelen otthonában játszott vízilabda meccset (4:7), a mieink pedig az éllovas REAC ellen búcsúztak a további küzdelmektől (0:2).

Sajnálatos módon – és a két csapat időpont módosításával kapcsolatos egyeztetésének eredménytelensége miatt – a szakmai stábunk csak csökkentett létszámban lehet jelen a mérkőzésen. A szakvezetői gyeplő ezen a meccsen Slehovszki Krisztián pályaedző kezében lesz.

Szombaton 17-órakor kezdődik a mérkőzés a Vasas Fáy utcai sporttelepén (Mészöly Kálmán műfüves pálya). A mérkőzés játékvezetője Bereczki Miklós, segítői Csete Csongor és Nyekita Bruno László lesznek. A vendégek várhatóan tiszta sötétkékben, a mieink pedig kék-fehér csíkos mezben és fehér alsóban lépnek majd pályára.