Beharangozó!

  • 2019-10-30

A tavalyi újonc, nagy hagyományokkal, NB1-es múlttal rendelkező Zuglói csapathoz látogatunk szombat este. Akik nem mellesleg a bajnokság legnagyobb esélyesei is. A tavalyi BLSZ2-es pontvadászatban élen végző együttest a BLSZ1-re teljesen lecserélték. A jelenlegi csapatban számtalan, tavaly még MB1-2-3-ban szereplő játékos játszik. Az egyik legnagyobb név Balogh Béla, aki az MTK csapatából igazolt nyáron Zuglóba. Ennek megfelelően menetel – az újra NB-s terveket szövögető – a sárga-kék csapat. 7 győzelmük mellett, 3 döntetlen szerepel a nevük mellett, ezzel jelenleg a 2. pozíciót foglalják el a tabellán.

Legutóbb ugyan – nagy meglepetésre – pontot veszítettek a Gázgyár otthonában, de ez valószínűleg csak még elszántabbá teszi majd őket. A mieinket nem nyomasztja majd az esélyesség terhe, ahogy mondani szokták “nekünk nem ezt a meccset kell megnyernünk”. Ennek ellenére az elmúlt hetekben az Ikarus és a Gázgyár is megmutatta, hogy a labda azért még mindig gömbölyű.

A mérkőzésre szombat 19-órás kezdéssel kerül sor a BVSC Szőnyi úti stadionban. A mérkőzés játékvezetője Gelb Tamás, segítői Milavecz Péter és Czeglédi Barna lesznek. A hazaiak sárga-kékben  játszanak, a mieink pedig sötétkék szerelésben lépnek majd pályára.