Beharangozó!

  • 2019-11-07

Előzetesen sok ponttal nem számolhattunk a mögöttünk hagyott 3 mérkőzésen, végül 0 lett belőle. Most ismét “emberi léptékű” mérkőzés következik, ahol papíron még mi is vagyunk a mérkőzés esélyesei. Az Ika ősszel új utat választott és elsősorban a saját fiataljaira támaszkodik. Úgy látszik ez az út sem könnyű, mert ezidáig mindössze egy győzelem (Csep-Gól 3:1) és egy döntetlen (BVSC 2:2) áll a nevük mellett. Viszont a kezdeti nagy vereségek után egyre szorosabb meccseket játszanak az ellenfeleikkel.

Nosztalgiázni is lehetne ezen a meccsen, mert 2 éve még igazi rangadó volt a két csapat mérkőzése, ami akár a bajnoki címről (de a dobogóról mindenképpen) volt hivatott dönteni. Most is van tétje a meccsnek, bár most a pontok sokkal inkább a bentmaradás tekintetében lehetnek fontosak.

A mérkőzésre szombat 17-órás kezdéssel kerül sor a Vasas sporttelepen (műfüves pálya). A mérkőzés játékvezetője Fekete László, segítői Ivacs Vince Gábor és Móré Balázs lesznek. A vendégek pirosban  játszanak, a mieink pedig kék-fehérben lépnek majd pályára.