Beharangozó!

  • 2019-11-20

Már olyan nagy bajunk nem lehet! Az elmúlt (bő) héten 9 pontot szereztünk, így aztán a bajnoki címre hajtó Csepeliek elleni záró meccs amolyan jutalomjáték lesz számunkra. A jelenleg 2. vendégek ezidáig csak 3 mérkőzésen veszítettek pontokat (SZAC 0:2, BVSC 0:0, Vízművek 1:1), a többi meccsüket megnyerték. Az esélyek most sem mellettünk szólnak, mert láthatóan az ellenfelünk még mindig inkább NB3-as, mint BLSZ1-es szintű. Ennek ellenére a múlt héten már megmutattuk, hogy képesek vagyunk felnőni a feladathoz, és – gondolom – most sem fogjuk olcsón adni a bőrünket.

A mérkőzésnek még van egy plusz érdekessége, mert búcsú meccs is lesz egyben. 6 év után elhagyjuk a Vasas pályát és új otthonba költözünk. Búcsúzni pedig csak szépen lehet…

A mérkőzésre szombat 17-órás kezdéssel kerül sor a Vasas sporttelepen (műfüves pálya). A mérkőzés játékvezetője Agócs Csaba, segítői  Nyekita Brúnó László és  Dobó Balázs lesznek. A vendégek pirosban  játszanak, a mieink pedig kék-fehér csíkosban lépnek majd pályára.