Beharangozó!

  • 2019-04-04

A Gázgyár meccsekhez hasonlóan, az Ika elleni meccsek is téttel bíró nagy rangadók voltak nemrég még. Mostanra pedig ténylegesen igazi kiesési rangadó lett a két csapat mérkőzése. Ősszel, a Bátony utcban egy színtelen-szagtalan 0:0-át játszottak egymással a csapatok.

A tavaszt új edzővel kezdte meg a piros-kék csapat. Borgulya Istvánt Varga István váltotta a kispadon. Összességében nehéz megítélni, hogy mire képes a tavaszi Ikarus, mert eddig jobbára nehéz meccsek vannak mögöttük. Ők már sikerélmény nélkül letudták a Gázgyár (0:1), Union (0:2), Kelen (0:4) és Újpest (0:4) elleni meccseket. Viszont amikor hozzájuk hasonló ellenfelekkel találkoztak, akkor pontot is tudtak szerezni (BMTE 1:1, Svábhegy 3:2).

Ismét nehéz végeredményt jósolni, mert bármi benne van a meccsben. Viszont az biztos, aki most veszít, annak jócskán megszaporodnak a sötét felhők a feje felett.

A mérkőzésre szombaton 17-órai kezdéssel kerül sor a Vasas (Mészöly Kálmán műfüves pálya) sporttelepen. A mérkőzés játékvezetője Horváth János, segítői Dobo Gábor és Bencze András lesznek. A vendégek fehérben (vagy pirosban), a mieink pedig tiszta kékben lépnek majd pályára.