Beharangozó!

  • 2019-04-10

Most egy nehezebb sorozat következik. Rögtön elsőnek a rutinos, volt NB-s játékosokból álló Unione FC, akik mindig mindenkire veszélyes csapat, azonban idén már akár a dobogóra is esélyes. Bár az elmúlt hetekben a ki-ki meccseiket elvesztették (Kelen 0:2, Újpest 0:2), ennek ellenére még mindig a 4. pozíciót foglalják el a tabellán. Szombaton visszatértek a győzelem útjára és a Svábhegyet 4:1-re legyőzték idegenben.

Ősszel igen simán elhozták a 3 pontot a Fáy utcából (1:3) és most is ők lesznek az esélyesebbek. Sok fog azon múlni, hogy milyen összeállításban tudnak majd felállni szombaton, bár ellenünk mindenki harcra kész szokott lenni. Az sem mindegy, hogy mennyire sikerül majd a mieink, mostanában igen gólerős védelmét stabilizálni. Szóval megannyi kérdés, amelyre szombaton választ kaphatunk.

A mérkőzésre szombaton 11-órai kezdéssel kerül sor a III. Kerület TVE (1037 Budapest, Kalap utca 1.) sporttelepen. A mérkőzés játékvezetője Bartis László, segítői Vida Gábor és Czeglédi Csaba lesznek. A hazaiak tiszta feketében (némi zölddel) , a mieink pedig tiszta pirosban lépnek majd pályára.