Bosszantó vereség

  • 2018-10-18

Hétfőn a 2. helyen tanyázó BEAC csapatához látogatott, az elmúlt 2 mérkőzését megnyerő Öregfiúk csapatunk.

Jól indult számunkra a mérkőzés, mert az újonc  Tóth Gábor 6. percben szerzett góljával hamar meg is szereztük a vezetést. Gyorsan jött viszont a válasz. A 9. percben Flaskay sorfalon megpattanó szabadrúgását nem védhette Kormos. Ezt követően 3-4 igen nagy lehetőséget is elpuskáztunk ebben a félidőben.

Sajnálatos módon a szünetben Vécsi Gabinak el kellett mennie. Az ő hiányában erősen megcsappantak az eddig komolynak tűnő győzelmi esélyeink.

Fordulás után már messze nem azt nyújtottuk támadásban, mint annak előtte. Ennek ellenére a 67. percben közel voltunk az újbóli előny megszerzéséhez, de végül emberhátrány lett belőle. Egy támadásunk végén Argilopulosz fejjel bevette ugyan a hazaiak kapuját, azonban a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. Ezt nem vette jó néven a támadónk és a reklamációja végén villant a piros lap.

A 73. percben Fodor révén ismét a kapunkba került a labda. Ebben a szituációban mondhatjuk, hogy nem állt a helyzete magaslatán a védelmünk és a kapusunk.

A meccs hajrájában sajnos tovább tetéztük az amúgy sem kedvező helyzetünket. A 75. percben a szintén reklamáló Tóth Gábort küldte le a játékvezető a pályáról. Így végül 9-en fejeztük be a mérkőzést.

Ebben a meccsben több volt (lehetett volna), de végül nemhogy pontot nem szereztünk, hanem még 2 játékosunkat is elvesztettük hetekre. A következő mérkőzésünkre – az ünnepek miatt 1 hét kihagyás után – október 29.-én hétfőn 19-óra kezdéssel kerül sor a Vasas pályán. Az ellenfelünk a 4. helyezett M. Telekom lesz.