Edzőmérkőzés: 43. sz. Építők SK – Maglódi TC 2:2 (0:0)

  • 2019-02-02

Szombaton a Pest Megyei I. osztály, őszi 12. helyezettje látogatott hozzánk a (3.) edzőmérkőzésre. A mieink – sérülés és egyéb elfoglaltság miatt – az idei legszűkebb kerettel álltak ki a találkozóra. A mérkőzés előtt egy kis ünneplésre került sor az öltözőben. Norvég kapusedzőnket köszöntöttük, Ronny Haraldseid holnap lesz 40 éves!

IMG_9300Aztán a mérkőzést így kezdtük: Haraldseid (Berencsi) – Csertek, Varga D., Kóródi, Orosz – Szabados, Jencsik, Szabó Zs., Gergely – Pethő, Vécsi.

Az első játékrészben, az idő előrehaladtával egyre nagyobb fölénybe kerültünk. A félidő közepétől teljesen áttevődött a játék a vendégek térfelére, de gólt a legnagyobb helyzetekből sem sikerült szereznünk. Ellenben, a már-már szokásosnak mondható első félidős kapufát azért most is meglőttük. A vendégek inkább a kontrákra rendezkedtek be és a széleken igen veszélyesen is támadtak.

IMG_9387Fordulás után a Berencsi (Jókai-Guttmann) – Vajda, Varga D. (Gergely), Kóródi, Sikorszki – Bence, Csete (Varga D.), Szabó Zs., Cséka – Gerhardt, Vécsi (Szabados) összeállításban folytattuk a játékot.

IMG_9367A játék képe mit sem változott, a meccs zömében a vendég térfélen folyt, viszont amikor nagyritkán a sárga mezes Maglódiak átjöttek a térfelünkre, akkor azt továbbra is nagyon veszélyesen tették.

A félidő közepén egy félpályás megugrással meg is szerezték a vezetést, amit Szabó Zs. büntetőből hamar egalizált. Majd ismét jobb oldali vendég megugrás és már megint a vendégek vezettek, amit ismét Szabó Zs. egyenlített ki, pár perccel később egy 17 méteres bal lábas, felsőléces bombagóllal. A hajrában mindkét oldalon kimaradt néhány nagy helyzet, többek között a vendégek kihagytak (kapufára rúgtak) egy büntetőt is, de az eredmény már nem változott.

IMG_9413

Nahóczky Attila (vezetőedző, Maglódi TC) így értékelt a mérkőzés után: Ismét több alapember hiányzott a csapatunkból. Az előző mérkőzéssel szemben most már gólokat is tudtunk szerezni, sőt nyerhettünk is volna, így mindenképpen tapasztalható előrelépés, ám meglehetősen akadozott a játékunk. Remélem a következő mérkőzésekre ebben is fejlődni tudunk majd!   

A jövő héten folytatódnak a felkészülési mérkőzések. Szerdán a (19:15-től) Dunakeszi, szombaton (18-órától) a Biatorbágy látogat hozzánk edzőmérkőzésre.