Edzőmérkőzés: 43. sz. Építők SK – Pénzügyőr SE 1:2 (1:2)

  • 2019-01-23

Egy hét edzés után, a második hét közepén lejátszotta az első felkészülési mérkőzését a csapatunk. A hótól letakarított, de így is igen csúszós Mészöly Kálmán műfüves pályán az ellenfelünk az NB3 Nyugati csoportjában, őszi 16. helyen záró Pénzügyőr SE volt. Mindkét csapat bő kerettel érkezett a mérkőzésre. A mieinknél 8 próbajátékos is szerepelt a keretben.

Az első félidőben a Berencsi – Sikorszki, Kovács D., Demeter, CsertekVarga D.Stumpf, Szabó M., Szabó Zs., Balazsin – Pethő, összeállításban léptünk pályára.

A kiegyenlített játék után, a 20. perc környékén, egy szép Stumpf-Pethő összjátékot követően, az utóbbi közelről a mieink számára szerzett vezetést. Azonban a félidő hajrájában a vendég csapat két bal oldali szöglet után, két fejes góllal megfordította a meccset.

IMG_9077A második félidőben, mindkét együttes sort cserélt, a mieink a Berencsi – Juhász, Varga Zs., Kóródi, Tóth Zs. – Bence, Jencsik, Szabados, Laukó – Cséka, Vécsi összeállításban folytatták a játékot.

Fordulás után a Pénzügyőr játéka már jobban érvényesült, de a kapufa és Berencsi egy-két bravúrral megőrizte a kapunkat a további góloktól. A hajrában pedig Vécsi lábában az egyenlítés is benne maradt, közeli lövésénél a zöldek kapusa nagyot védett a rövid sarok előtt.

IMG_9080A folytatásban a jövő héten már két edzőmérkőzés is következik. Elsőként szerdán 19:15-ös kezdéssel a Pest Megyei I. osztály őszi 9. helyezettje, a Szentendre VSE látogat hozzánk.

A mérkőzésről vendégek honlapja videó összefoglalót készített, ami viszont kizárólag a Pénzügyőr gólokat és helyzeteket mutatja meg.