Edzőmérkőzés: 43. sz. Építők SK – Százhalombattai LK 4:1 (1:1)

  • 2019-02-13

A felkészülés utolsó edzőmeccsét játszotta csapatunk a Pest Megyei I. osztályú (13.) Százhalombatta LK ellen. Ez amolyan főpróbának is beillett, mivel hétvégén már kezdődik a szezon. Szombaton a Budapesti Kupa 3. fordulójában a REAC csapatához látogatunk.

A főpróbához teljes csapat dukált volna, de úgy látszik ilyen – soha – sincs. A legfájóbb hiányzók ma is a védelemből voltak Gergely és Kóródi személyében.

A csapatunk az első játékrészben: Berencsi – Tóth Zs., Kovács D., Demeter, Csertek – Varga – Stampf, Szabó Zs., Jencsik, Cséka – Gerhardt összeállításban kezdett.

A vezetést is megszereztük, Szabó Zs. remek kiugratását Stampf váltotta gólra. A félidő vége előtt Csertek fejelt szép (ön)gólt, kár, hogy nem az ellenfél kapuja előtt tette mindezt. Az első félidő meglehetősen paprikásra sikeredett, sajnálatosan meg is sérült egy vendég játékos (egy Csertekkel való ütközés  után).

Szünetben változtattunk, Jókay-Guttmann – Tóth Zs., Kovács D., Demeter, Sikorszki – Örkényi – Stampf (Bence), Szabados, Jencsik (Gerhardt), Balazsin – Vécsi felállásban folytattuk a játékot.

Az egyre nagyobb fölényünk most már gólokban is megmutatkozott. Előbb Vécsi löbbölt a kifutó kapus mellett a kapuba, majd ismét Stampf lőtte ki 16-ról a jobb alsót, végül Bence ugrott ki és helyezett a vendég kapuba.

Sajnos a félidő közepén Jencsik is kapott egy rúgást a bokájára le is kellett cserélni a középpályásunk.

Ma egy szokatlanul agresszív ellenféllel szemben kellett helytállni és a fiúk fel is vették azt a bizonyos kesztyűt ellenük. A játékkal nem lehettünk maradéktalanul elégedettek.

Ezzel zárul a felkészülés és indul a szezon. Szombaton 13-órai kezdéssel, a Budapest Kupa 3. fordulójában, a Budai II László stadionban lesz jelenésünk.