Edzőmérkőzés: 43. sz. Építők SK – Szentendre VSE 4:2 (0:2)

  • 2019-01-30

Szerda este második edzőmérkőzését játszotta felnőtt csapatunk. A mieink szép számban, de mégis erősen foghíjas kerettel fogadták a Pest Megyei I. osztály őszi 9. helyezettjét, a Szentendre VSE csapatát. Elég ha csak Kavalecz, Gergely, Demeter, Balazsin és Szabó M. távollévő ötösre gondolunk.

Az első félidőben a Berencsi – Juhász, Kovács D., Varga D., Maczinkó – Örkényi – Tóth Zs., Jencsik, Szabó Zs., Cséka – Gerhardt összeállításban kezdtük a mérkőzést.

IMG_9256A vendégek az első negyedóra végén Varga D. öngóljával szereztek vezetést, majd a félidő közepén közelről meg is duplázták az előnyüket. A mieink ebben a játékrészben csak a kapufáig jutottak.

IMG_9265A szünetben megint jött a sorcsere. Jókai-GuttmanVajda, Varga Zs., Kóródi, Sikorszki – Balázs, Szabó Zs. (Jencsik 70p), Csete, Szabados – Pethő, Vécsi összeállításban folytattuk a játékot.

Eredményességben erősen feljavultunk, Vécsi (3) és Jencsik góljaival megfordítottuk a meccset, sőt egy gyorsan elvégzett pontrúgás után Jencsik ismét és egy kiugratás után Pethő is betalált, de a játékvezető érvénytelenítette ezeket a további találatokat. Emellett volt még egy kapufánk is.

A vendégek is betalálhattak volna, de Jókai-Guttman két alkalommal is nagyot védett.

IMG_9290Hétvégén folytatódik az edzőmeccs dömping. Szombaton 17-órai kezdéssel, ismét a Vasas pályán játszunk, ellenfelünk pedig a Pest Megyei I. osztályú (őszi 12.) Maglódi TC lesz.