Edzőmérkőzés: 43. sz. Építők SK – Viadukt SE-Biatorbágy 1:3 (1:0)

  • 2019-02-09

Az idei 5. edzőmérkőzésén lépett pályára felnőtt csapatunk, a Pest Megyei I. osztály téli 5. helyezettje ellen. A hétközi meccshez képest a védelmünk stabilizálódott. Volt Kóródi és Gergely, ellenben most előröl hiányzott Vécsi, Pethő és Balazsin.

IMG_9430Így futottunk neki a mérkőzésnek: Berencsi – Maczinkó, Demeter, Kóródi, Gergely – Kovács – Szabados, Szabó Zs., Jencsik, Stampf – Gerhardt

Jól kezdtünk és végig jól is játszottunk az első félidőben. Persze jött a szokásos kapufánk is, és egy szép támadás végén, közelről Jencsik is kihagyott egy kihagyhatatlant, de végül Stampf (kicsit szerencsés) góljával a vezetést is csak megszereztük. A vendégek is megzörgették a lécet és Berencsi is védett egy nagyot, de végül (megérdemelt) előnnyel vonultunk szünetre.

IMG_9429Fordulás után a Horváth B. – Vajda, Demeter (Kovács), Kóródi, Gergely (Maczinkó) – Varga D. – Stampf, Szabados (Jencsik), Szabó Zs., Cséka – Gerhardt csapattal folytattuk a játékot.

IMG_9448És maradtunk támadásban. Sorra jöttek is a helyzetek. Egymás után Szabó Zs., Stampf, Szabados, Gerhardt, Varga D. és Szabó Zs. puskázott el ordító helyzeteket, de volt olyan kavarodás a vendég ötösön belül, amikor majdnem mindenki betalálhatott volna tőlünk, de senkinek sem sikerült. Aztán ahogy lenni szokott ilyenkor, a vendégek a félidő közepén egyenlítettek. Majd nem sokkal később Demeter utolsó emberként elcselezett labdáját váltották gólra és végül egy távoli, nem túl erős, félmagas, középre tartó lövést “védett” be a féléves németországi kiküldetése után ezen a meccsen debütáló Horváth B.

IMG_9475Összességében az kell mondanunk, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel nagyon meg vagyunk elégedve, csak az eredménnyel nem.

Jövő hét szerdán (19:15-ös kezdéssel) az utolsó felkészülési mérkőzésen a Százhalombatta látogat hozzánk a Vasas pályára.