Edzőmérkőzés: 43. sz. Építők SK – Zsámbéki SK 3:1 (3:0)

  • 2019-08-04

Vasárnap délután a 2. edzőmeccsét játszotta csapatunk. Ellenfelünk a Komárom-Esztergom megye 1. osztályban szereplő, tavaly 3. Zsámbék együttese volt. A mieinknél Horváth Norbert továbbra is sérült, de ezt a meccset betegség miatt Örkényi is kihagyta, de hiányzott Szabó M., Demeter, Maczinkó és Bence is, Berencsi pedig pihenőnapot kapott. A csapatunkban ezen a napon pályára lépett két próbajátékos is.

A mieink Kires – Mizsei, Kovács D., Kóródi, Orosz – Szabados, Szabó Zs., Varga D., Jencsik, Balazsin – Pethő összeállításban kezdtek és az első perctől kezdve nagy fölényben játszottak és több nagy gólhelyzetet is kialakítottak. Az első félidőben Balazsin passzából közelről Varga D., majd Pethő felvágása után Szabó Zs. büntetőből, végül pedig ismét Balazsin beadásából Szabó Zs. talált a vendégek kapujába. Az ellenfelünk a félidő vége előtt büntetőből szépíthettek volna, de Kires bravúrral hárítani tudott.

IMG_1758

Szabó Zsolt gólja büntetőből.

A második félidőben már a Kiss D. – Vajda, Kovács Zs., Kóródi (Kovács D.), Kozma – Szabados (Mizsei), Pintér, Jencsik, Balazsin (Orosz) – Kocsis, Pethő csapat játszott. Ez a játékrész már jóval kiegyenlítettebbre sikeredett. Elől a ziccerek továbbra is megvoltak, de kimaradtak. Hátul viszont Kiss D. bravúrjaira is szükség volt ahhoz, hogy az eredmény jelentősen ne változzon.

Mindenesetre ez már (különösen az első félidő) sokkal jobban nézett ki, mint a hétközi kupameccs. Ekkor a nagy meleg ellenére, a komoly labdabirtoklási és mezőny fölény mellett a szép akciókra is futotta a mieink erejéből.