Edzőmérkőzés: CSO-KI SPORT – 43. SZ. ÉPÍTŐK SK 4:1 (2:0)

  • 2019-08-08

3. edzőmérkőzésünket játszottuk szerdán, Csomádon. Utólag mondhatjuk, hogy a helyszín és az időpont sem volt túl szerencsés választás, mert a szerda délutáni időpont és a kb 40 km-es távolság bizony erősen foghíjassá tette a keretünket. És ez így másfél héttel a rajt előtt erősen megkérdőjelezte ennek a mérkőzésnek a létjogosultságát. Mindenesetre Kiss D., Kires, Kóródi, Szabó Zs., Szabados, Horváth N., Gerhardt, Pethő nélkül érkeztünk a Pest Megyei I. osztályú csapat otthonába.

Az I. félidőben Berencsi – Mizsei, Kovács, Demeter, Orosz – Balazsin, Jencsik, Varga, Örkényi (Pintér 30p), Kozma – Kocsis összeállításban léptünk pályára. A félidő fele enyhe hazai mezőnyfölénnyel telt. A félidő közepén szerezték meg a sárga-kékek a vezetést, egy pontrúgás utáni közeli fejesből. A félidő hajrájában Mizsei mellől 15 méterről vették be Berencsi kapuját. Legnagyobb helyzetünk ebben a játékrészben Kocsis nevéhez fűződött,  aki egy szép egyéni megoldás után lőtt kapura, de a kapus védeni tudott. Emellett a másik oldalon Berencsi is védett 1-2 nagyot.

Fordulás után Berencsi – Mizsei, Kovács Zs., Demeter (Kovács D. 75p), Orosz (Kozma 70p) – Balazsin (Csete 60p), Pintér, Maczinkó, Szabó M, Bencze – Kocsis összeállításban folytattuk. A hazai fölény végig megmaradt, sőt pontrúgásból növelték is az előnyüket. A hajrában Kovács D. indult meg a bal szélen, majd jobb külsővel beadásszerű lövést küldött a hazai kapu hosszú oldalába. A gólunk után hamar “helyreállt” a 3 gól különbség. Az utolsó percekben a hazaiak közelről találtak a kapunkba.

Sajnos azt kell mondanunk, hogy a lefújás után jött a meccs legjobb része, mert a hazaiak megvendégeltek bennünket.

Ezen a meccsen sem védekezésben, sem támadásban nem sikerült maradandót alkotnunk. Lassan, kellő agresszivitás nélkül játszottunk. Az utolsó – bajnokság előtti – edzőmeccsünket szombaton 10-órai kezdéssel játszunk, Törökbálinton.