Egy vereség egy győzelem az elmúlt 2 hét termése!

  • 2018-09-25

A múlt héten a III. Kerület pályára látogatott öregfiúk csapatunk a Külker SC vendégekén. A kilátások sajnos nem voltak túl biztatóak, mert az utolsó pillanatokban több játékos is lemondta érkezését, ráadásul a kapusaink közül sem jött el egy sem erre a meccsre.

Így aztán nem is volt különösebben meglepő, hogy a végig emberhátrányban (és jópár sérülttel és kapus nélkül) játszó mieink végül 4:9-es vizilabda eredménnyel maradtak alul a számtalan fiatal játékos is szerepeltető hazaiakkal szemben. Szépségtapasz, hogy ezen a meccsen Vécsi Gabi azért mesterhármast szerzett.


Tegnap viszont megérkezett az első győzelmünk! Hazai pályán, a Fáy utcában fogadtuk az Issimo csapatát és végig vezetve a mérkőzésen, Sípos, Bereczki, Szalamie és Vécsi, góljaival végül 4:2-re megnyertük a mérkőzést.

A jövő hétre talán már végre elkészülnek az új játékosaink igazolásai is, és akkor talán nem lesz ilyen szűkös létszámú a keretünk. Annak ellenére, hogy a jövő hét hétfői meccs időpontja nem igazán játékosbarát, ugyanis a BRSE elleni idegenbeli mérkőzés kezdési időpontja 15:30! A helyszíne pedig a Vízművek pálya.

A tabella:

Screenshot_2018-09-27 43 SZ ÉPÍTŐK SK - ISSIMO BK-E-TERNAL 4 - 2 - MLSZ adatbank