Magabiztos játékkal továbbjutás a középdöntőből!

  • 2020-01-11

A decemberi selejtezők után folytatódtak a Téli Teremtorna küzdelmei. A 2. csoportban folytattuk a küzdelmet a középdöntőben. Ellenfeleink a BLSZ1-es 1908 SZAC Budapest, a BLSZ3-as Budatétény SE és a BLSZ4-es Nimród SE II csapatai voltak.

Slehovszki Krisztián és Balla Bertalan által irányított csapatunk az alábbi kerettel futott neki a a szombati játéknapnak: Berencsi, Maczinkó, Gergely, Örkényi, Balazsin, Kóródi, Szabó M., Kocsis, Gerhardt, Pintér.

Rögtön a csoport rangadójával indítottunk a SZAC ellenében. Ellenfelünk kétszer is vezetett, de mindkétszer egyenlítettünk, ráadásul a végszó is a miénk volt. Gerhardt Ádám 3 góljával nyerünk 3:2-re.

A folytatásban a Budatétény következett. Viszonylag visszafogott játékkal, de végig vezetve 3:1-re hoztuk ezt a meccset is. Góljainkat Gerhardt, Örkényi és Pintér szerezték.

Zárásként, a csoportgyőzelemért a Nimród második csapata következett. A győzelem itt sem maradt el, Gerhardt (4), Balazsin (2) és Kocsis találataival végül magabiztos 7:1 győzelemmel zártuk a csoportot.

A csoport végeredménye:

Csapatunk a torna utolsó napján, vasárnap (először 12:15-kor) az egyenes kieséses szakaszában lép pályára a legjobb 8 között!