Nem zörög a haraszt 1!

  • 2019-01-20

A téli átigazolási időszakban nem egyszerű a játékosok mozgatása, mert az MLSZ átigazolási szabályzata alapján télen csak az átadó egyesület hozzájárulás alapján lehet igazolni. Ennek ellenére – látva az őszi mérkőzéseket – indokolt lehet a csapatunk némi felfrissítése.

Az első héten 6-7 új játékos érkezett a csapat edzéseire, a jövő héten pedig továbbiak várhatóak. A következő hetekben dől el, hogy közülük kik csatlakoznak majd ténylegesen a csapat keretéhez.

BallaAmi eddig biztosnak tűnik, kapusunk Balla Bertalan a Blsz3-as Erdért csapatában tervezi a folytatást. A rutinos védőnk, Sztranyovszky Márk, és kapusunk Szendrei Péter pedig várhatóan, hogy felhagy a nagypályás labdarúgással. Szintén eligazol – bár az elmúlt évtizedben nálunk már csak a teremtornákon szerepelt, és inkább csapat managerként tevékenykedő – középpályás Machalek Attila is, ő a Blsz3-as Nimród csapatába játszik majd a következő idényben.

Ellenben hazatért – és február elejétől bekapcsolódik a felkészülésbe – a fél éves németországi tanulmány útjáról, a nyáron igazolt hálóőr Horváth Bendegúz és újrakezdi az edzéseket a – sérülése miatt az aktív játékkal időlegesen felhagyó – középpályás Szabados Krisztián.

Érkezők:

Távozók: Balla Bertalan (kapus, Erdért SE, Blsz3), Machalek Attila (középpályás, Nimród SE, Blsz3)

Leállók: Sztranyovszky Márk (védő), Szendrei Péter (kapus)

Visszatérők: Horváth Bendegúz (kapus), Szabados Krisztián (középpályás)