Nem zörög a haraszt 2

  • 2019-01-30

És itt vannak az első érkezőink!

A 23 éves, korábban a Siófok csapatában pallérozódó, a védelem mindkét oldalán bevethető Csertek Dániel a több játéklehetőség reményében a rivális Ikarus csapatából érkezhet hozzánk. A középpálya közepén, irányító szerepkörben játszó Jencsik Szilárd (22), a Pénzügyőr II-ben játszott legutóbb, de korábban az UTE korosztályos csapataiban nevelkedett. Rutinos játékos is érkezik a keretünkbe, a 30 esztendős Varga Dávid legutóbbi fél évet a Gönc csapatában töltötte, de előtte több megye 1-es csapatban is megfordult már. Szintén a védelemben számba vehető, az Eger csapatában nevelkedett 22 éves Varga Zsombor. Ő 2-3 évet kihagyott nagypályán, utoljára a megye1-es Maklár SE csapatában játszott. Érkezik továbbá, a 23 éves Tóth Zsombor is, aki hosszú időt töltött a Pénzügyőr első csapatában, több poszton bevethető  és legutóbb a megye1-es Gárdony együttesében szerepelt.

Ellenben újabb játékosról kell lemondanunk, Pásztor Ádám döntött úgy, hogy egyéb elfoglaltságai miatt egy időre felhagy a labdarúgással. Továbbá a támadó Gerhardt Ádám sorsa is kétséges még.

Érkezők: Csertek Dániel (védő, Ikarus BSE, Blsz1), Jencsik Szilárd (középpályás, Pénzügyőr II, Blsz2), Varga Dávid (védő, Gönc VSE, Megye2), Varga Zsombor (védő, Maklár SE, Megye1), Tóth Zsombor (védő, Gárdony AGy, Megye1)

Távozók: Balla Bertalan (kapus, Erdért SE, Blsz3), Machalek Attila (középpályás, Nimród SE, Blsz3)

Leállók: Sztranyovszky Márk (védő), Szendrei Péter (kapus), Pásztor Ádám (védő)

Visszatérők: Horváth Bendegúz (kapus), Szabados Krisztián (középpályás)