Nem zörög a haraszt 2.

  • 2019-07-19

Az elmúlt héthez képest tisztult a kép, de legalább is az érkező-távozók köre tovább bővült. Az első, héten szép számmal érkeztek a próbálkozók az edzésekre! Mégsem velük kezdjük a beszámolót.

Elsődleges hírünk a legendánk, csapatkapitányunk, Vécsi Gáborhoz kapcsolódik! 2013 nyarán érkezett hozzánk és az azt követő 6 évben példátlan sikersorozat következett mind a játékosunk, mind az egyesületünk életében. Először BLSZII bajnoki és gólkirályi cím, majd ezt követően egymás utáni két évben BLSZI-es gólkirályi cím (31 és 29 góllal), nem is beszélve a BLSZI-es ezüstről. Emellett 3x volt az év labdarúgója (2013, 2014 és 2017) nálunk. Most eljött a váltás ideje! Nála több csapat is felmerült folytatásként, végül a számára legkézenfekvőbb megoldást választotta és az Unione FC-be igazol. Köszönjük és sok sikert Gaben!

Vécsi búcsú ajándékAz is eldőlt, hogy Stampf Armand megfelelt a próbajátékon és így várhatóan az NB3-as Eger csapatában folytatja pályafutását.

És most következzen egy újabb visszatérő! Kires Attila (28) a 2014 és 2016 között védte a kapunkat, majd egy rövid Pest Megyei (Tordas) kitérő után Ausztriába igazolt. Most visszatér hozzánk. Vele komolyan erősödik hátsó alakzatunk.

A védelembe, illetve a csapat bal oldalára érkezhet Kozma Péter (17) a Testvériség együtteséből. Ő fiatal kora ellenére tavaly 12 alkalommal pályára lépett az újpalotai gárda első csapatában. Ellenben távozik Juhász Ádám, aki visszatér az anyaegyesületéhez, az Airnergy FC csapatához.

ÉrkezőkKiss Dávid (kapus, THSE-Szabadkikötő, NBIII-BLSZ2), Kocsis Balázs (támadó, BVSC, BLSZ1), Orosz Botond (védő, Ikarus BSE, BLSZ1), Kires Attila (kapus, Askö Kircdorf, Ausztria Klasse 2.)?, Kozma Péter (védő, Testvériség, BLSZ1)?

TávozókJuhász Ádám (védő, Airnergy FC, BLSZ2), Cséka Krisztofer (támadó, ASR Gázgyár, BLSZ1), Horváth Bendegúz (kapus, Svábhegy FC, BLSZ1)?, Stampf Armand (támadó, Eger SE, NB3)?, Vécsi Gábor (támadó, Unione FC, BLSZ1)?

LeállókTóth Zsombor (védő, ?),

VisszatérőkFodor Kristóf (középpályás)