Nem zörög a haraszt 3.

  • 2019-07-23

A helyzet még a szabad átigazolási időszak utolsó pillanataiban “fokozódott”!

Csatlakozott a Mieinkhez, a belső védőként bevethető Kovács Zsombor (28), aki az elmúlt években egyaránt szerepelt a THSE NB-s és BLSZ-es csapataiban.

Eldőlt, hogy a hálóőr Jókay-Guttman Dániel a jövőben Pest Megyei 2. osztályú Mogyoród csapatát erősíti majd.

Nagyon úgy néz ki, hogy Tóth Zsombor mellett, Sikorszki Péter és Sztranyovszky Gábor sem tudja összegyeztetni a civil életét a labdarúgással és így (időlegesen) felhagynak a játékkal.

Stampf Armand és Kozma Péter átigazolásával kapcsolatban még folynak az egyesületek közötti egyeztetések, mint ahogyan Kires Attila kikérése az osztrák szövetségtől is hosszabb időt vesz igénybe.

Az átigazolási időszak (még 30 napig) folytatódik, de most már csak az átadó egyesület hozzájárulásával lehet majd játékost igazolni. Ennek ellenére nem kizárt, hogy lesznek még további érkezők a csapatunkba.

ÉrkezőkKiss Dávid (kapus, THSE-Szabadkikötő, NBIII-BLSZ2), Kocsis Balázs (támadó, BVSC, BLSZ1), Orosz Botond (védő, Ikarus BSE, BLSZ1), Kires Attila (kapus, Askö Kircdorf, Ausztria Klasse 2.)?, Kozma Péter (védő, Testvériség, BLSZ1)?,  Kovács Zsombor (védő, THSE, NB3-BLSZ2)

TávozókJuhász Ádám (védő, Airnergy FC, BLSZ2), Cséka Krisztofer (támadó, ASR Gázgyár, BLSZ1), Horváth Bendegúz (kapus, Svábhegy FC, BLSZ1)?, Stampf Armand (támadó, Eger SE, NB3)?, Vécsi Gábor (támadó, Unione FC, BLSZ1)?, Jókay-Guttman Dániel (kapus, Mogyoród FC, PM2)

LeállókTóth Zsombor (védő, ?), Sikorszki Péter (védő)?, Sztranyovszky Gábor (középpályás)?

VisszatérőFodor Kristóf (középpályás)