Téli Teremtorna 2019. selejtező

  • 2019-12-15

A szokásunknak megfelelően, ha december akkor Téli Teremtorna. Az idei csoport mérkőzéseken a Blsz1-es Testvériség SE, a Blsz2-es Nimród SE és Hidegkút SC volt az ellenfelünk. A korábbi 2x győztes, 2x ezüstérmes és tavalyi 3. csapatunk az előző évhez hasonlóan Slehovszki Krisztián vezetésével, Balla Bertalan segítővel az oldalán futott neki a vasárnap kora délutáni mérkőzés sorozatnak.

Sajnos a keret toborzása nem sikerült túl jól. Az első, Testvériség elleni mérkőzésre éppenhogy csak meg volt a kezdő 5+1 (Berencsi-Kóródi, Gergely, Gerhardt, Szabados, Kocsis). A mérkőzés első félidejének közepére Örkényi is befutott és csatlakozott a csapathoz. Ez egyben azt is jelentette, hogy ez a meccs el is ment (1:2-nél voltunk a legközelebb a zöld-fehérekhez), hiszen a két sorral játszó Tesi kiütötte a végére nagyon elfáradó csapatunkat (1:7). Gólunkat Kocsis szerezte.

A két meccses pihenő jót tett nekünk, nem beszélve arról, hogy időközben megduplázódott a cseréink száma, Demeter csatlakozott a kerethez. A következő mérkőzésünkön a Nimród ellen léptünk linóleumra. Ez a meccs már a mi kedvünk szerint alakult. Végig vezetve, jól beosztva az erőnket 5:2-re nyertünk. A góljainkat: Kóródi (2), Gerhardt (2), és Kocsis szerezték.

Az utolsó meccs az előző után egyből kezdődött, szóval az eddig pont nélküli Hidegkút ellen az ellenfél mellett a légszomj volt a legnagyobb ellenfelünk. Mindenesetre egy gólzáporos mérkőzésen, Szabados (3), Gerhardt (4), Demeter (2), Örkényi (2) góljaival magabiztosan 11:4-re nyertünk és végül a 2. helyen jutottunk tovább az F csoportból.

Az eredmények:

A csoport végeredménye:

A folytatás 2020. január 11.-én szombaton a középdöntőkkel kezdődik és a 12.-i vasárnapi elődöntőkkel és helyosztókkal záródik.