Vereséggel rajtolt az Öregfiúk!

  • 2018-09-12

A “tavaly” a II. osztálytól búcsúzó öregfiúk csapatunk is megkezdte a bajnoki szereplésüket, immár a III. osztályban. Az első ellenfél a Róna csapata volt.

Az első félidő még számunkra kedvezően alakult, a 10. percben Vécsi beadásából Szalamie már meg is szerezte a vezetést. Ezután akár pontot is tehettünk volna a mérkőzés végére, de a legjobb helyzeteket is elpuskáztuk. Elsősorban Nagy András révén találhattunk volna a kapuba, de “Maki” 3 ziccerben során, mindent  eltalált csak a kaput nem.

Ez a gyenge helyzet kihasználás meg is bosszulta magát, a 38. és 55. percben gyorsan fordított is a vendég csapat. Innen már mi futottunk az eredmény után. Nyílt játék alakult ki a pályán, melynek során a 70. percben újabb gólt szerzett a Róna. Vécsi góljával még a 75. percben újra zárkózni tudtunk, de az egyenlítés már nem sikerült. Bár egy gyors szabadrúgás variáció után Argilopulosz passzából Vécsi ismét betalált, de a játékvezető visszafújta ezt az akciót.

Az első meccsen pont nélkül maradtunk, pedig a látottak alapján az egyik pontra mindenképpen rászolgáltunk volna. A következő fordulóban szeptember 17.-én 19:45-ös kezdéssel a III. Kerület pályára látogatunk, a Külker ellenfeleként.